Geschiedenis STONE Projectmanagement

Geschiedenis


STONE Projectmanagement is op 1 augustus 2016 opgericht door Matthieu Steenbeek. Matthieu heeft ruim 20 jaar ervaring in de (installatie)techniek en in het managen en uitvoeren van huisvestings-, renovatie- en kantoorinrichtingsprojecten.

Ondanks dat Matthieu het bedrijf alleen is begonnen is het bedrijf gelijk in een besloten vennootschap opgezet. Ook is er een kantoor aangehuurd op een A-locatie in Utrecht, met als doel om er zo snel mogelijk een professioneel bedrijf van te maken met enige omvang. Tot slot zijn de nodige investeringen gedaan zoals het ontwikkelen van een representatieve website en de aanschaf van een administratieprogramma. In de tijd die volgde zijn steeds meer bedrijven de samenwerking aangegaan met STONE Projectmanagement waardoor het aantal projecten doorlopend groeide. Als gevolg daarvan zijn we per jaar met circa twee collega’s gegroeid en zijn we nu met zes personen.

Waarom STONE Projectmanagement?

Al langere tijd had ik de wens om een bedrijf te starten; gewoon iets neerzetten wat mijn identiteit heeft en doet waar ik voor sta. Misschien een ambitieus ideaal, maar voorlopig een realiteit. Plezier hebben in je werk en daardoor elke dag zin hebben in je werk, dat moet de waarde zijn waar omheen het bedrijf wordt gebouwd.

Plezier heb ik als ik een leuk team om me heen hebt met mensen waar je op kunt bouwen. Mensen die willen leren, die ervoor willen gaan en die energie uitstralen. Daar hecht ik veel waarde aan bij het aannemen en opleiden van mensen.

Plezier heb ik als we mooie opdrachtgevers hebben. Opdrachtgevers die ons vertrouwen en waarderen. Waar we mooie projecten voor mogen uitvoeren. Daar doen we alles voor omdat het leuk is om te doen. Trots ben ik daarom op de opdrachtgevers die we hebben.

Plezier heb ik als het aanbieden van werk niet moeilijk is, omdat je geen lastige constructies hoeft uit te leggen. Daarom wil ik transparant werken, zonder kickback-fee's, turnkey constructies, dubbele agenda's of wat dan ook.

Plezier heb ik als we collegiaal kunnen samenwerken met andere adviseurs zoals architecten, stylisten, tekenaars, workplace consultants, installaties adviseurs, enz.. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, zonder gelaagdheid van opdrachtgever/opdrachtnemer of andere afhankelijkheden.

Plezier heb ik als we ons werk goed en professioneel kunnen doen. Als we weten waar we over praten of als we mensen om ons heen hebben waar we op terug kunnen vallen.

Daarom ben ik trots op het bedrijf dat er nu staat, wie we zijn en hoe we werken. Zo is het iedere dag fijn om aan het werk te gaan en me in te zetten voor onze opdrachtgevers.

 
vrijblijvendcontactopnemen
 

ONZE KLANTEN