Sjoerd van den Assem naar
STONE Projectmanagement.

Stone-Vacature-Junior-Projectmanager
Open vacature! : Junior Projectmanager M/V FULL-TIME
20 februari 2020

Sjoerd van den Assem
naar STONE Projectmanagement.

Sjoerd van den Assem start 1 september 2020 bij STONE Projectmanagement om als partner het bedrijf verder uit te bouwen.
STONE Projectmanagement
STONE projectmanagement is 4 jaar geleden opgericht door Matthieu Steenbeek en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot projectmanagementbureau dat zowel investeerders als eindgebruikers begeleid bij hoogwaardige renovatie- en huisvestingsprojecten. Uitbreiding met een partner was noodzakelijk om met dezelfde passie en hoog ambitieniveau het bedrijf verder te laten groeien. Gezien de gezamenlijke achtergrond en ervaringen van Sjoerd en Matthieu is dit een logische stap.

Ervaring
Sjoerd is ruim 14 jaar werkzaam geweest bij CBRE, in de laatste jaren als senior director Advisory & Transactions verantwoordelijk voor projectmanagement en design. De overstap naar het ondernemerschap is een mooi vervolg in zijn ontwikkeling. Binnen STONE Projectmanagement zal Sjoerd zich voornamelijk gaan focussen op de eindgebruikers binnen de kantorenmarkt.

Complementair
Matthieu is blij met de komst van Sjoerd. "Het is fijn om iemand die je al lang kent en met zo veel ervaring als Sjoerd naast je te hebben in je bedrijf. Wij zijn complementair aan elkaar wat onze service en dienstverlening zeker ten goede gaat komen".

Ambitie
Met de komst van Sjoerd is de ambitie om de positie die STONE Projectmanagement heeft in het hogere segment projectmanagement voor eindgebruikers verder uit te bouwen en te versterken. Sjoerd zal zich voornamelijk richten op deze markt. Matthieu zal zich verder toeleggen op de (her)ontwikkeling van kantoorgebouwen voor eigenaren. Matthieu zijn technische achtergrond en ervaring in de projecten voor eindgebruikers, zorgt voor een duidelijke visie op kantoorgebouwen. Het recent in Arnhem her ontwikkelde V&D pand tot een high-end en full service kantoorgebouw is daar een mooi voorbeeld van. STONE Projectmanagement wil toonaangevend zijn op het gebied van advies en projectmanagement, voor zowel eindgebruikers als eigenaren.